با ما کیفیت را تجربه کنید

راههای ارتباطی

کانکس کارگاهی

خرید کانکس کارگاهی با کیفیت بالا و قیمت مناسب. تولید و فروش انواع کانکس کارگاهی مجهز برای نیازهای صنعتی و ساختمانی. سفارش آنلاین در کانکس‌حقی.

کانکس کارگاهی چیست؟

کانکس کارگاهی سازه ای قابل حمل است که به منظور استفاده در بخش های صنعتی، ساختمانی و سایر کاربردهای مختلف به کار می رود. این سازه ها معمولا از فلز ساخته شده و قابلیت جابه جایی آسانی دارد. به دلیل مقاومت و ایمنی بالا کانکس های کارگاهی می توانند به عنوان فضایی برای کار در شرایط سخت مورد استفاده قرار گیرند. از دیگر کاربردهای کانکس کارگاهی می توان به مسکونی، بازارچه، دفتر کار، کیوسک فروشگاهی، آشپزخانه، آزمایشگاه، ایستگاه های نظامی و… اشاره کرد. همچنین با توجه به قابلیت ساختاری آن ها کانکس های کارگاهی می توانند به راحتی برای ترکیب و ایجاد فضاهای بزرگتر نیز استفاده شوند.

انواع کانکس کارگاهی

کانکس کارگاهی سبک، کانکس کارگاهی سنگین، کانکس کارگاهی پانل ساندویچی، کانکس کارگاهی سایدینگ، کانکس کارگاهی چند اتاقه، کانکس کارگاهی سرویس بهداشتی.

  • کانکس سبک که مناسب برای پروژه های کوتاه مدت است.
  • کانکس سنگین به دلیل استفاده از مصالح آهن آلات سنگین که در ساخت آن استفاده شده این چنین نامگذاری شده.
  • کانکس پانل ساندویچی که به دلیل استفاده از بدنه ورق ساندویچ پانل در هر شرایط آب و هوایی قابل استفاده می باشد.
  • کانکس سایدینگ که اگر شکل و نما کانکس برای شما اهمیت دارد بهتر است به سراغ سایدینگ بروید.
  • کانکس چند اتاقه که مناسب پروژه های طولانی می باشد.
  • کانکس سرویس بهداشتی که از جنس فایبر گلاس، سرامیک، آلومینیوم آجدار ساخته شده و جنس لوله ها نیز پل اتلین است و تمام امکانات حمام و دستشویی در آن نصب می گردد.

در پروژه های عمرانی و ساخت و ساز به 4 دلیل از کانکس کارگاهی استفاده می شود که عبارتند از:

به دلیل دور بودن پروژه از محل سکونت کارگران، چرا که اکثر پروژه در خارج از شهر بوده و امکان اسکان کارگران در هتل و خوابگاه و… وجود ندارد. از انواع کانکس های کارگاهی می توان در زمان ساخت و سازهای ساختمانی تا پیشرفت پروژه های محلی به عنوان دفاتر مهندسین و یا اتاق های ناظرین پروژه استفاده کرد. همچنین برای استراحت پرسنل و کارکنان استفاده می شود.

ساختن اتاق و کانکس با استفاده از مصالح بنایی بسیار دشوار است و زمان زیادی را تلف می کند و هزینه زیادی تلف می کند. کانکس کارگاهی را می توان به راحتی جابه جا کرد و پس از اتمام کار فروخت.

ویژگی کانکس کارگاهی

مقاوم بودن و دوام سازه؛ یکی از استفاده های مهم این سازه پیش ساخته آن است که مقاومت و استحکام بالایی در طی مدت زمانی از خود نشان می دهد به این ترتیب یکی از کارهایی که متخصصین برای افزایش مقاومت و تحمل بار این کانکس پیش ساخته انجام می دهند آن است که اسکلت و شاسی این سازه را از نوع آهنی می سازند.

نوع اتصالات کانکس کارگری؛ اتصالات این سازه از جمله اسکلت و شاسی از نوع جوش های ممتد است. از این رو نقاط مختلف این اتصالات به وسیله الکترود آما مدل کوتینگ زینکرومات با ضخامتی در حدود 40 میکرومتر توسط کارشناسان صورت می گیرد.

قیرپاشی؛ به منظور جلوگیری از نفوذ رطوبت و حشرات زیر کانکس کارگاهی دو مرتبه قیر گونی می شود.

ورق خمکاری؛ استفاده از ورق خمکاری در شاسی و اسکلت این نوع از سازه پیش ساخته، مقاومت و استحکام این کانکس پیش ساخته را تا سالیان متمادی تضمین می کند. به خصوص زمانی که قرار است این پروژه ها برای مدت طولانی مورد استفاده قرار گیرد.

کف کانکس؛ برای کف کانکس می توان از تخته هایی برای پوشش بستر آن استفاده کرد که این تخته ها خاصیت ضدآب دارند.

دیواره؛ جنس پوشش سقف و دیواره داخلی کانکس از نوع PVC می باشد. نوع پوشش پی وی سی خاصیت ضد آب دارد و می توانید دیوارها را شستو شو نمایید.

انواع کانکس کارگاهی

درب و پنجره کانکس کارگاهی

درب تک جداره و پنجره های دوجداره از نوع آلومینیومی می باشد البته باتوجه به بودجه و سلیقه مشتری از درب ضد سرقت و حفاظ پنجره نیز استفاده می شود.

تاسیسات برق و تلفن؛ برای بکارگیری از انرژی برق می توان به صورت سیم کشی روکار توسط داکت برای نصب پریز، کلید و حتی فیوز مینیاتوری که قدرت برق انتقالی را کنترل می کند، به راحتی اقدام نمود.

ابعاد کانکس کارگاهی

در ابعاد و ساخت این نوع کانکس هیچ محدودیتی نیست و هر سایزی که سفارش بدهید کانکس حقی برای شما و به سلیقه شما خواهد ساخت.

مهمترین مزایای کانکس کارگاهی

کم هزینه بودن، صرفه جویی در زمان ساخت،جلوگیری از هدر رفتن انرژی، قابلیت جابه جایی کانکس کارگاهی، مقاوم در برابر حوادث غیر مترقبه

کم هزینه بودن: ساخت کانکس در مقایسه با ساخت و ساز سنتی بسیار کم هزینه تر است پس بهترین گزینه برای پروژه های عمرانی که برای مدتی به کارگاه نیازمند هستند می باشد.

صرفه جویی در زمان ساخت: اگر بخواهید به روش سنتی کارگاهی را بسازید زمان زیادی لازم است اما با استفاده از کانکس کارگاهی در زمان نیز صرفه جویی می کنید.

جلوگیری از هدر رفت انرژی: کانکس های کارگاهی دارای عایق حرارتی می باشد پس این مسئله موجب شده تا از هدر رفت انرژی جلوگیری شود.

قابلیت جابه جایی: پس از اتمام پروژه می توانید کانکس کارگاهی خود را به محل دیگر و یا برای پروژه های دیگر انتقال دهید و ازآن دوباره استفاده نمایید.

مقاوم در برابر حوادث غیر مترقبه: از جمله مهمترین مزیت های کانکس کارگاهی مقاومت در برابر زلزله، آتش سوزی و … می باشد.

کلام آخر در بیشتر پروژه های ساخت و ساز و عمرانی از کانکس کارگاهی به عنوان اسکان مهندسین پروژه و یا محل استراحت مهندس ناظر و پیمانکار و… و یا محل اسکان کارگران و یا حتی به عنوان کانکس نگهبانی نیز می توانید استفاده نمایید و در اتمام پروژه آن را به محل پروژه بعدی خود انتقال دهید.

بهترین انواع کانکس کارگاهی را میتوانید کانکس حقی بیابید. بهترین کیفیت و پایینترین قیمت در بازار ایران سرلوحه کاری کانکس حقی میباشد.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

برای دریافت مشاوره رایگان شماره خود را وارد کنید

مشاوره رایگان